Personlig service

Fagfolk til fagfolk

Bevo investerer i udviklingen af sine medarbejdere. Jo bedre de kender deres fag, desto bedre vil de være i stand til at hjælpe og rådgive vores kunder. Vi deler også knowhow med vores internationale datterselskaber, og vi lærer af hinandens bedste praksis.

Personlig service

Personlig service er en vigtig del af den service, vi giver. Det er den eneste måde, vi virkelig kan hjælpe vores kunder på. Vores medarbejdere står klar til at give et fagkyndigt svar på alle dine spørgsmål, og de er altid klar til at tænke med dig for at finde den bedste løsning, uanset produkt og projekt.

Vi arbejder med lokale salgsteams, som har fremragende knowhow om deres egne markeder. De står altid til rådighed som kontaktpunkt for vores kunder. Det gør det hele meget klart, og det gør det legende let at få et svar!

Hurtig service

Vi besvarer alle spørgsmål hurtigt, og vi hjælper gerne med at løse problemer. Det sørger vores tekniske serviceafdeling for. Det nye distributionscenter har etableret sit eget servicecenter, så vi kan give endnu bedre hjælp i forbindelse med tekniske spørgsmål.