World Water Day 2022

Grundvand er usynligt, men dets indvirkning er synlig overalt. Vores drikkevand og sanitet, vores fødevareforsyning og vores naturlige miljø - alt dette er afhængigt af vores grundvand.

Hos Bevo leverer vi vandteknologi til kontrol af grundvand. I tørre områder som landdistrikterne i Kenya er dette en reel udfordring. Folk har meget lidt rent drikkevand og må ud på en lang rejse for, at få det. For at forbedre denne situation skal der bygges vandforsyningssystemer, og det koster en del penge, som lokalbefolkningen desværre ikke har.

Det er vores mission, at gøre vandløsninger tilgængelige for, at forbedre folks liv, og for at føre denne mission ud i livet har vi startet fonden WaterStarters. WaterStarters fungerer som en socialøkonomisk virksomhed, og vi katalyserer iværksætterånden i de kenyanske samfund. Sammen bygger eller renoverer vi kommercielt levedygtige vandforsyningssystemer i land- og bysamfund i Kenya, som leverer vand til husholdningsbrug, husdyr og dyreliv. Vi er nu ved at finansiere, og starte vores første vandforsyningssystem i Makutano.

Ønsker du at vide, mere eller blive en del af Waterstarters, så læs med her www.waterstarters.org (Vi lancerer snart et nyt website!)

World-Water-Day_Waterstarters-2022