• Vi er skandinaviens førende B2B grossist indenfor vandteknologi
  • Spørgsmål? Kontakt os på info@bevo.dk
  • Brug for hjælp? Ring til os på: +45 66 19 25 45
  • Intet salg til private

World Water Day 2021

For os vesterlændinge er adgang til vand normalt. Vi åbner for vandhanen og så er der vand. Vi har rigeligt med vand, nogle gange for meget. Men i Kenya er det stadig en mangelvare.

I byerne har 27% af befolkningen ikke adgang til rene vandkilder.

I landdistrikterne er dette tal endnu højere: over halvdelen af befolkningen får vand fra usikre kilder såsom søer, floder og damme. Kvinder og børn går adskillige kilometer for at fylde en 20L kande med vand, for derefter at gå hele den lange vej hjem med vandet.

Svært at forestille sig for os vesterlændinge.

Hos Bevo bruger vi sloganet ’Bringing Water to Life’. Det gør vi primært ved at sælge vandløsninger til vores kunde. Men vi vil også spille en rolle i at gøre vand tilgængeligt for at forbedre folks liv. Det er grunden til, at vi grundlagde WaterStarters i samarbejde med Amref Flying Doctors.

WaterStarters er en social virksomhed, der kombinerer ekspertisen hos NGO’er og lokalt ansvarlige virksomheder, for at skabe mere rentable og bæredygtige vandløsninger.

Ved franchising af vandløsninger der leverer rent vand i landdistrikterne, sigter WaterStarters mod at skabe varig velvære for 1,5 millioner mennesker inden for 7 år, og derved stimulerer økonomisk vækst.

Du kan også hjælpe!

Som Bevo kunde vil du snart kunne bidrage gennem Waterpoints loyalitetsprogram. Kontakt os hvis du ønsker at deltage i programmet. Klik her for mere information om Waterpoints.

Vil du vide mere? Så kig på www.waterstarters.org.