• Vi er skandinaviens førende B2B grossist indenfor vandteknologi
  • Spørgsmål? Kontakt os på info@bevo.dk
  • Brug for hjælp? Ring til os på: +45 66 19 25 45
  • Intet salg til private

World Class Workplace

I sidste uge blev MegaGroup (holdingselskab for Bevo Nordic A/S) overrakt prisen World Class Workplace baseret på resultaterne af vores årlige personaleundersøgelse - for tredje år i træk. Hvert år uddeles priser til The Netherlands’ Best Employer på grundlag af personaleundersøgelser. I år gik prisen international og kaldes nu: Workplace Global. Og vi er en af de heldige modtagere!

WCWP-2020-global-andersKGrXOHtH0evDI

Faktisk scorede MegaGroup Trade Holding B.V. endnu højere end benchmark’et, og det er vi meget stolte af!

Her er, hvad vores administrerende direktør Bernard Verburg har at sige: ”Jeg er stolt og ydmyg over at arbejde sammen med dette team af dedikerede kolleger, der gør deres bedste, hver eneste dag, for at gå den ekstra mil for vores kunder” (B. Verburg, 2020, LinkedIn). Denne pris inspirerer os til at fortsætte med at gøre en forskel, dag ind og dag ud, for vores kunder, for vores ansatte og for vores planet. Derudover bekræfter det, at MegaGroup er en virkelig fantastisk virksomhed at arbejde for.

Hvis du gerne vil være en del af vores team, kan du besøge vores hjemmeside www.bevo.dk/da-dk/karriere for at se vores ledige stillinger.