• Vi er skandinaviens førende B2B grossist indenfor vandteknologi
  • Spørgsmål? Kontakt os på info@bevo.dk
  • Brug for hjælp? Ring til os på: +45 66 19 25 45
  • Intet salg til private

Mega bliver til Profec

Udvikling i vores private label sortiment

En af vores styrker er at tilbyde en bred vifte af produkter fra velkendte mærker på markedet, men også tilbyde perfekte alternativer / suppleringer under vores private labels. At tilbyde dig et bredt sortiment er vigtigt for os, og for at kunne gøre dette arbejder vi altid på at styrke vores private labels.

Mega er vores primære private label. Vi indkøber produkter fra hele verden for at tilbyde dig et komplet sortiment til dine vandrelaterede projekter til en rimelig pris. I det sidste år har vores fokus i høj grad været på at forbedre disse private label-produkter ved at tilbyde dig bedre produktinformation, bedre tilgængelighed samt konsekvent og pålidelig kvalitet. Skridt for skridt forbedrer og styrker vi dette private label, og i mellemtiden er vi vokset fra vores Mega brand.

Derfor har vi søgt efter et godt og passende nyt brand til vores mellemmarkedssortiment, der afspejler den positive udvikling, det har været igennem.

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye brand til fagfolk inden for vandteknik:

profec-logo

Hvad er Profec?

Profec forsyner fagfolk med et komplet sortiment af produkter til vandrelaterede projekter. Gennem MegaGroups globale indkøbs- og logistikplatform, får fagfolk afgang til produkter af høj kvalitet til globalt konkurrencedygtige priser, der leveres hurtigt og pålideligt lige uden for døren. Profec giver fagfolk inden for vandteknik mulighed for at drive deres virksomhed effektivt, rentabelt og bæredygtigt.

Skift fra Mega til Profec

Vi vil løbende ændre vores Mega produkter til Profec. Produktspecifikationerne og kvaliteten forbliver på nøjagtigt det samme høje niveau, som du er vant til fra os. Kun brandet ændrer sig.

Med Profec kan du stole på følgende:

- Stort sortiment af produkter til vandrelaterede projekter       

- Kontinuerlig kvalitet (ekstra kvalitetskontrol)

- Ekstra fokus på tilgængelighed

- Rentabelt valg

Vi fortsætter med at købe ind over hele verden for at tilbyde dig de bedste samt pålidelige produkter til en god pris!

Vores kunder bliver informeret yderligere om denne udvikling, og vores salgsteam er selvfølgelig altid klar til at besvare evt. spørgsmål, du måtte have.

Vi vil fortsætte med at udvide Profec sortimentet for at kunne tilbyde dig en komplet pakke.