• Vi er skandinaviens førende B2B grossist indenfor vandteknologi
  • Spørgsmål? Kontakt os på info@bevo.dk
  • Brug for hjælp? Ring til os på: +45 66 19 25 45
  • Intet salg til private

Meddelelse vedr. COVID-19

Kære kunde,

Med tiden er du kommet til at værdsætte MegaGroup og dets virksomheder Bevo og Bosta, som stærke og pålidelige partnere, der på daglig basis leverer løsninger indenfor vandteknologi. Lige nu, hvor verden står overfor en hidtil uset sundhedsudfordring i COVID-19 (Corona virus) er disse værdier vigtigere end nogensinde, både for dig og os. Derfor vil jeg gerne benytte lejligheden til at give et indblik, samt forklare nogle forholdsregler vi tager, for at sikre minimal indflydelse for dig, men også for at sikre sundheden for vores medarbejderstab.

Vi har truffet tidlige foranstaltninger for at sikre vores lager, så vi kan levere i henhold til vores høje leveringsstandarder. Hvor det er nødvendigt har vi bestilt ekstra mængder, der allerede findes tilgængeligt på vores lager eller vil være det i de kommende uger. Dette gøres med et formål; at sikre, at du kan fortsætte med at arbejde uden afbrydelser og uden at skulle bygge bufferlagre selv.

Vi har beordret vores salgsteam til at arbejde hjemmefra, hvis muligt. Kundebesøg er stadig tilladt, men kun i gensidig samtykke. I tilfælde af, at du ønsker at tale med en af dine ansvarlige sælgere er disse stadig tilgængelige pr. telefon.

Vores webshop er dog den nemmeste og hurtigste måde at placere din ordre på, og jeg opfordrer dig til at bruge den så meget som muligt.

Vi holder dig løbende orienteret, og jeg anbefaler at du tjekker vores website for de seneste informationer.

Kontakt os venligst, hvis vi kan hjælpe dig med at nå dine forretningsmål i disse usikre tider.

MegaGroup, og dets virksomheder Bevo og Bosta, har modstået flere storme i sin 76-årige historie og har altid vist sig stærkere fordi vi sætter dig, vores kunde i centrum for det vi gør. Med det engagement i tankerne er jeg overbevist om, at vi vil overvinde denne udfordring. Vores 260 ansatte gør deres yderste for at hjælpe dig og din virksomhed. Tak for at du viser os din tillid.

Bernard Verburg

CEO MegaGroup