Garanteret kvalitet af velkendte mærker

Vores sortiment indeholder et stort udvalg af A-mærker, herunder dem, der er nævnt nedenfor. Du genkender dem ved logoet på produkterne.Vores egne mærker til fordelagtige priser

Foruden artikler fra velkendte A-mærkede og umærkede produkter, har vi også et bredt udvalg af artikler under vores egne mærker: Mega, Hydro-S og Jason. Vores egne mærker er et perfekt alternativ til velkendte handelsmærker; de tilbyder sammenlignelig kvalitet, men til virkeligt fordelagtige priser. 
Vi udvider løbende vores pakker af egne mærker. Det betyder at vi har gode alternativer i de fleste tilfælde - valget er op til kunden.

Mega

Alle kunder kan drage fordel af vores mærke Mega, som tilbyder konstant A-mærket kvalitet til konkurrencedygtige priser. Mega-produkter er fuldt kvalificerede alternativer til produkter fra velkendte mærker. Mega tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle vores kunder.

Hydro-S

Vores Hydro-S sortiment tilbyder et godt alternativ til Mega og de A-mærkede produkter i vores sortiment. De repræsenterer fuldt funktionelle produkter af en fin kvalitet, som er tilgængelige til ekstremt fordelagtige priser.

Jason

Med vort Jason-mærke, kan vores kunder drage fordel af et professionelt, fuldt kvalificeret og konkurrencedygtigt alternativ til velkendte A-mærkede produkter indenfor PE og PP sortimentet. Professionelle i branchen har brugt Jason kvalitetsprodukter til deres fulde tilfredshed i mange år.