Professionelle til professionelle

Bevo investerer i udviklingen af sine medarbejdere. Jo mere de ved om deres fag, jo bedre vil de være i stand til at hjælpe og rådgive vores kunder. Vi deler også know-how med vores internationale datterselskaber, og vi lærer af hinandens 'best practices'. 

Personlig service

Personlig service er en vigtig del af den service vi tilbyder. Kun på denne måde kan vi virkelig hjælpe vores kunder godt. Vores medarbejdere er klar til at give professionelle svar på alle dine spørgsmål, og de er altid klar til, sammen med dig, at udtænke den bedste løsning, uanset produkt eller projekt.

Vi arbejder med lokale salgsteams, som har fremragende know-how om deres egne markeder. De er altid tilgængelige som et kontaktpunkt for vores kunder. Det gør det meget klart, og gør det let at få et svar!

Hurtig service

Alle spørgsmål vil blive besvaret hurtigst muligt af os, og vi er glade for at kunne hjælpe med at løse ethvert problem. Vores tekniske serviceafdeling sørger for det. Det nye distributionscenter har oprettet sit eget Servicecenter, så vi kan yde en stadigt bedre support overfor tekniske spørgsmål.