Velkommen
Do not delete this link

NaanDanJain Drypslange, type Amnon PC CNL

Retail
Varenr. 7024193
Lager:

NaanDanJain drypvandingsslange, type Amnon PC CNL 0,5 l/t anvendes til forskellige afgrøder såsom: Blåbær, jordbær, tomater, hindbær og andre afgrøder voksende i tunneller og drivhuse, der kræver gødningsvanding.

Den flade, røde drypper hjælper ikke kun med at identificere kompenserede Non-Leakage teknologi, men denne teknologi øger drypperens nøjagtighed betydeligt ved at omslutte labyrint mekanismen inde i drypperen, mens labyrinten i den runde drypper kommer i direkte kontakt med det varme PE rør, der får den til at have højere flow variationer. Det superlave flow på 0,5 liter per time er enestående i branchen, og gør det muligt at vande dine afgrøder mere præcist og oftere med lavere doser, hvilket også giver mulighed for at have længere sideskud. Den tidligere angivne proces og teknologi gør det muligt for Amnon drypperen at arbejde på en meget lav 3 % C.V. og byder på en meget høj E.U. på 95 %. Anti-dræningsteknologien (CNL) er ideel til pulsvanding i afgrøder af høj værdi, hvor gødning er vigtig på grund af det specielle design i drypperens indløb. AMNON CNL mekanismer opretholder et komplet system, der sikrer, at alle drypperne starter og stopper samtidigt, og at alle planterne får samme mængde vand, uanset om de er placeret i rækkens start eller i slutning. Den anbefalede filtrering er 100 mikron.

NaanDanJain's teknologier inden for dryplinjer byder på en række omkostningseffektive løsninger til en bred vifte af afgrøder. NaanDanJain's brede sortiment omfatter trykudlignende dryplinjer med flade og runde dryppere i tynde eller tykke vægkonfigurationer.

Materiale: PE
Farve: sort
Størrelse: 16 mm
Vægtykkelse: 1,15 mm
Flow: 0,5 L/t
Afstand: 30 cm
Længde: 500 m
Maks. længde: 340 m
Klassifikation: GB01
Do not delete this link
MSQ:
15000 meter
Kasse antal: 500 meter
© Copyright 2020 Bevo Nordic A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
1000