Velkommen
Do not delete this link

NaanDanJain Drypslange, type Amnon PC CNL

Retail
Varenr. 7020656
Lager:

Amnon PC CNL kan anvendes i afgrøder som: blåbær, jordbær, tomater, hindbær og andre afgrøder, der vokser i tunneller og drivhuse, der kræver gødning.

Den flade, blå drypvander hjælper ikke kun med at identificere Compensated Non Leakage-teknologien, men denne teknologi øger drypvanderens nøjagtighed betydeligt ved at omslutte labyrintmekanismen inde i vanddrypperen, mens labyrinten i den runde drypvander kommer i direkte kontakt med det varme PE-rør, der får den til at have højere flowvariationer. Den tidligere angivne proces og teknologi gør det muligt for Amnon-drypvanderen at arbejde på en meget lav 3 % C.V. og byder på en meget høj E.U. på 95 %. Antidræningsteknologien (CNL) er ideel til pulsvanding i højværdiafgrøder, hvor gødning er vigtig på grund af det specielle design i drypvanderens indløb. AMNON CNL-mekanismer opretholder et komplet system, der sikrer, at alle drypvanderne starter og stopper samtidigt, og at alle planterne får samme mængde vand uafhængigt af om de er placeret i rækkens start eller i slutning. Den anbefalede filtrering er 130 mikron.

NaanDanJains teknologier inden for dryplinjer byder på en række omkostningseffektive løsninger til en bred vifte af afgrøder. NaanDanJains brede sortiment omfatter trykudlignende dryplinjer med flade og runde drypvandere i tynde eller tykke vægkonfigurationer.

Materiale: PE
Farve: sort
Størrelse: 16 mm
Vægtykkelse: 1,0 mm
Flow: 1,1 L/t
Afstand: 50 cm
Længde: 500 m
Maks. længde: 280 m
Klassifikation: GB01
Do not delete this link
MSQ:
500 meter
Kasse antal: 500 meter
© Copyright 2020 Bevo Nordic A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
1000