Velkommen
Do not delete this link

NaanDanJain Drypslange, type Amnon PC AS

Retail
Varenr. 7024178
Lager:

NaanDanJain drypvandingsslange, type Amnon PC AS 0,5 l/t kan bruges til en bred vifte af afgrøder som: vinmarker, oliven, kakao, æbler, pærer, hasselnødder, kirsebær, marktomater, bananer, kaffe, sukkerrør, blåbær, mandler, majs, vindruer til spisebrug, macadamianødder, appelsiner, citroner, mangoer, oliepalmer, peberfrugter, jojoba og meget mere.

Den flade, blå drypper hjælper ikke kun med at identificere tilbageløbshindringens teknologi, men denne teknologi øger drypperens nøjagtighed betydeligt ved at omslutte labyrint mekanismen inde i drypperen, mens labyrinten i den runde drypper kommer i direkte kontakt med det varme PE rør, der får den til at have højere flow variationer. Det superlave flow på 0,5 liter per time er enestående i branchen, og gør det muligt at vande dine afgrøder mere præcist og oftere med lavere doser, hvilket også giver mulighed for at have længere sideskud. Den tidligere angivne proces og teknologi gør det muligt for Amnon drypperen at arbejde på en meget lav 3 % C.V. og byder på en meget høj E.U. på 95 %. Tilbageløbsspærringsteknologien (AS) er ideel ikke kun til standard kunstvanding, men også til undergrundsdrypvanding (SDI) på grund af det specielle design i drypvanderens indløb. AMNON AS dræningsflowet reduceres, og dryplinjens sugekraft reduceres derfor også. Denne reduktion i sugekraften forhindrer jorden i at komme ind i drypperen udefra, da drypperne bliver luftlåste. Den anbefalede filtrering er 100 mikron.

NaanDanJain's teknologier inden for dryplinjer byder på en række omkostningseffektive løsninger til en bred vifte af afgrøder. NaanDanJain's brede sortiment omfatter trykudlignende dryplinjer med flade og runde dryppere i tynde eller tykke vægkonfigurationer.

Materiale: PE
Farve: sort
Størrelse: 20 mm
Vægtykkelse: 1,2 mm
Flow: 0.5 L/t
Afstand: 30 cm
Længde: 300 m
Maks. længde: 400 m
Klassifikation: GB01
Do not delete this link
MSQ:
15000 meter
Kasse antal: 300 meter
© Copyright 2020 Bevo Nordic A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
1000