Velkommen
Do not delete this link

NaanDanJain Drypslange, type Amnon PC AS

Retail
Varenr. 7020645
Lager:

Amnon PC AS kan bruges til en bred vifte af afgrøder som: vinmarker, oliven, kakao, æbler, pærer, hasselnødder, kirsebær, tomater, bananer, kaffe, sukkerrør, blåbær, mandler, majs, vindruer til spisebrug, macadamianødder, appelsiner, citroner, mangoer, oliepalmer, peberfrugter, jojoba og meget mere.

Den flade, blå drypvander hjælper ikke kun med at identificere tilbageløbsspærringsteknologien, men denne teknologi øger drypvanderens nøjagtighed betydeligt ved at omslutte labyrintmekanismen inde i vanddrypperen, mens labyrinten i den runde drypvander kommer i direkte kontakt med det varme PE-rør, der får den til at have højere flowvariationer. Den tidligere angivne proces og teknologi gør det muligt for Amnon-drypvanderen at arbejde på en meget lavt 3 % C.V. og byder på en meget høj E.U. på 95 %. Tilbageløbsspærringsteknologien (AS) er ideel ikke kun til standard kunstvanding, men også til undergrundsdrypvanding (SDI) på grund af det specielle design i drypvanderens indløb. AMNON AS dræningsflowet reduceres, og dryplinjens sugekraft reduceres derfor også. Denne reduktion i sugekraften forhindrer jorden i at komme ind i drypvanderen udefra, da drypvanderne bliver luftlåste. Den anbefalede filtrering er 130 mikron.

NaanDanJains teknologier inden for dryplinjer byder på en række omkostningseffektive løsninger til en bred vifte af afgrøder. NaanDanJains brede sortiment omfatter trykudlignende dryplinjer med flade og runde drypvandere i tynde eller tykke vægkonfigurationer.

Materiale: PE
Farve: sort
Størrelse: 20 mm
Vægtykkelse: 1,2 mm
Flow: 1,6 L/t
Afstand: 60 cm
Længde: 300 m
Maks. længde: 400 m
Klassifikation: GB01
Do not delete this link
MSQ:
15000 meter
Kasse antal: 300 meter
© Copyright 2020 Bevo Nordic A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
1000