Velkommen

MegaGroup hjælper Kerala med rent drikkevand

20. august 2018

MegaGroup hjælper indbyggerne I Kerala med rent drikkevand

Veghel, 20. August 2018 – I sidste uge oplevede den sydindiske delstat Kerala sin værste monsunregn med kraftige oversvømmelser til følge. Dette forårsagede en stor mangel på drikkevand. Sammen med Rotary Club of Cochin Suburb Trust, har MegaGroup sendt 3 vandfiltreringsenheder til det berørte område for at hjælpe de lokale beboer med rent drikkevand.

Siden d. 8. August er regnen faldet konstant i den sydlige delstat Kerala. Flere end 800.000 mennesker er flygtet fra området og har fundet ly i en af de 4.000 teltlejre, myndighederne har organiseret. Indtil nu har oversvømmelsen – den værste i 100 år – kostet mere end 350 liv.

Oversvømmelse har forårsaget en stor mangel på drikkevand. To tog fyldt med 1,5 millioner liter drikkevand er på vej til det berørte område i den sydvestlige del af landet. Rent drikkevand er et grundlæggende behov, og hos MegaGroup/Bevo Danmark arbejder vi sammen med folk fra Kerala. Derfor berører denne situation vores hjerter. Sammen med en af vores leverandører og Rotary Club of Cochin Suburd Trust har vi sendt 3 mobile vandfiltreringsenheder til Kerala. Disse enheder kan producere op til 5.000 liter rent drikkevand om dagen, og de behøver ikke strøm. Vi håber, at disse enheder vil hjælpe et stort antal ofre i området.

MegaGroup er holdingselskab for, blandt andet, Bevo Danmark. Vandteknik er vores passion og det er vores mission at gøre vand tilgængeligt for at forbedre menneskers liv. Vores fokusområder er vandbehandling, vanding, geotermi og swimmingpools.


© Copyright 2019 Bevo Nordic A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
1000