Velkommen
Vores tiltag med hensyn til Coronavirus

Coronavirussen spreder sig hurtigt, og regeringen har truffet forskellige forholdsregler for at undgå yderligere spredning, hvilket påvirker vore kunder og os selv. For at sikre vore ansatte, samt at vor service til dig kan fortsætte på højst mulige niveau, har vi også truffet nogle forholdsregler. Vi forsøger at begrænse generne så vidt muligt, men sikkerhed kommer først. På denne side holder vi dig opdateret, om alle de forholdsregler vi træffer, samt hvordan dette vil påvirke dig. Tøv ikke med at kontakte din account manager, hvis du har nogen spørgsmål. 

Du finder alle kontaktoplysninger på: https://www.bevo.dk/da-dk/moedbevoteamet

Helt grundlæggende: 

• Vi vil altid følge de danske sundhedsmyndigheders retningslinjer. Når disse ændrer sig, vil vi muligvis også ændre vor forholdsregler. 
• Vi vil altid informere dig omkring ændrede forholdsregler både via denne side, men også via e-mail og personligt af vores salgsteam. 
• Vi fortsætter med at servicere dig på den bedste måde, vi kan.

Seneste update 26-03-2020

26/03 Leveringer
Sørg venligst for, at din leveringsadresse ikke er lukket, og at nogen er til stede for at modtage leveringen. Kontakt vores salgsteam, hvis dette ikke er tilfældet. UPS foretager kun ét leveringsforsøg og levere ikke til dine naboer. 

24/03 Vi forlænger vores ophold hjemme 
Efter statsministerens pressemøde i går, følger vi naturligvis anvisningerne og arbejder derfor hjemme indtil efter påske. Du kan dog, som altid, fange os på mail og telefon. 


23/03 Retur til afsender pakker
Vi ser et stigende antal ‘retur til afsender’ pakker komme tilbage fra UPS. Dette er selvfølgelig forventeligt i disse tider, men for at aflaste vores logistiske netværk og vores lagerteam, bedes du annullere din ordre, hvis den ikke kan leveres eller oplyse en alternativ leveringsadresse.  


20/03 Mindre forsinkelse ved ordreafsendelse 
Vores lagerteam gør deres yderste for at sende alle ordrer ud tidsmæssigt. Imidlertid er vores team en smule mindre nu, og de arbejder i isolerede hold for at sikre deres helbred og velvære, hvorfor der er en mindre forsinkelse i ordreafsendelsen. Bare rolig, din ordre afsendes stadig, men den kan ankomme senere, end du normalt ville forvente. 


19/03 Øgede fragtomkostninger til Norge 
Grundet lukning af de norske færgeruter har vi set os nødsaget til at finde alternative løsninger for leverancer til Norge. Det kan betyde en smule længere leveringstid, men desværre også øgede fragtomkostninger. 

Du kan se de nye fragtgrænser og priser herunder: 
Fragtfri grænse DKK 15.000
Pakke DKK 300
Pakke (ekspres) DKK 420 
Palle DKK 2.400 
Stykgods, bundter etc. DKK 2.400 
Du kan altid finde vores generelle fragtbetingelser her: https://www.bevo.dk/da-dk/fragtaftale


17/03 Forsendelse
Speditørerne henter alle vore forsendelser som sædvanligt og leverer dem til den adresse, du har angivet. 
Vidste du, at du kan angive hvilken som helst leveringsadresse? Så lad varerne blive leveret direkte til dit projekt for at minimere personlig kontakt og maksimere bekvemmelighed. 

16/03 Salgskontor 
Bygningen er lukket, men vi arbejder som normalt. Vores fysiske salgskontor er lukket, men vore kolleger arbejder hjemmefra og er klar til at besvare dine spørgsmål samt hjælpe dig med dine ordrer. Du kan fange dem på mail og telefon, og du kan finde alle kontaktoplysninger på: https://www.bevo.dk/da-dk/moedbevoteamet
© Copyright 2020 Bevo Nordic A/S. Alle rettigheder forbeholdes.
1000