• Vi er skandinaviens førende B2B grossist indenfor vandteknologi
  • Spørgsmål? Kontakt os på info@bevo.dk
  • Brug for hjælp? Ring til os på: +45 66 19 25 45
  • Intet salg til private
Rovatti Vertical multi-stage pump, type ME

Produktbeskrivelse

ME (Europa) lodret type er en yderst effektiv pumpe.
Indløbet er ikke på samme niveau som udløbet på grund af den enkelte væg i pumpens krop, hvilket gør denne pumpe mere konkurrencedygtig prismæssigt. Denne type kan ikke leveres med et inline ind- og udløb, for yderligere information henvises til Europa vandrette typer med identisk kapacitet.
Lattyflon-pakning til pakningsboks er ideel til installationer til snavset vand, fordi i modsætning til den mekaniske tætning, hvor sand kan beskadige tætningen, med pakningen med pakningsboksen er der ingen problemer. Denne pakning til pakningsboks skal justeres i overensstemmelse hermed med Twinner-system (2 dele) , så det er altid utætte for at holde det smurt og nedkølet.
ME (Europa) Lodrette pumper kan også leveres med en valgfri mekanisk forsegling til rent vand, rådfør dig venligst med os for yderligere oplysninger.
Der leveres ingen modflanger med disse typer. For modflangersæt bedes du kontakte os.
ME (Europa) lodrette pumper er i stand til at levere et stort udvalg af tryk, der gør det muligt at bruge den til forskellige installationer med medium og højttryk til kunstvanding med højere kapacitet end Europa-typerne.

Specifikation

Materiale støbejern
Volt 400VAC
Senest sete produkter