• Vi er skandinaviens førende B2B grossist indenfor vandteknologi
  • Spørgsmål? Kontakt os på info@bevo.dk
  • Brug for hjælp? Ring til os på: +45 66 19 25 45
  • Intet salg til private

Produktbeskrivelse

Beskytter mod solcreme

Tests viser, at Elite's® resistens mod pletter er 300% bedre end konkurrenternes.

Resistens mod vandlinje mærker

Det kræver kun en lille indsats at fjerne vandlinje mærker med godkendte flydende kemikalier. Det betyder mindre vedligeholdelse. Ved almindelige pool belægninger såsom fliser, glasfiber eller en svagere liner er du nødt til at rense pletter af meget hurtigt for at opnå de bedste resultater. Med Elite® er det nemt at vedligeholde en ren pool og med meget mindre indsats.

Elite® lineren er meget lettere at rengøre. Den forstærkede liner forhindrer indtrængning af solcreme, kosmetik og andre kemikalier, der svækker lineren, hvilket forårsager pletter og misfarvning, især ved vand under påvirkning af UV-stråling. Ikke mere intens rengøring!

Organiske rester og fugtighed kan tillade bakterier at spredes inde bag en svagere liner. Den holdbare Elite® liner forhindrer usunde bakterier i at trænge ind i lineren og spredes inde bag den.

Elite's® unikke formel beskytter mod:

UV-stråling - en af hovedårsagerne til forringelsen af poolens overflade.

Misfarvning pga. Klor - dette sker normalt efter en længere periode. Den holdbare liner er resistent over for stærke kemikalier såsom klor i både store kommercielle og mindre private swimmingpools.

Længere levetid

Ved almindelige belægninger såsom fliser, glasfiber eller en svagere liner er du nødt til at rense pletter af meget hurtigt for at opnå de bedste resultater for din swimmingpool. Med Elite® det er nemt at holde din pool ren med mindre indsats, hvilket betyder mindre vedligeholdelse, længere levetid og mindre hyppige renoveringer.

For verdens sikkerhed og det sundeste valg for dig og din familie!

Specifikation

Længde 10 m
Tykkelse 1.9 mm
Bredde 1.65 m

Information & manualer

Senest sete produkter