Your current browser is not (yet) supported
  • Vi er skandinaviens førende B2B grossist indenfor vandteknologi
  • Spørgsmål? Kontakt os på info@bevo.dk
  • Brug for hjælp? Ring til os på: +45 66 19 25 45
  • Intet salg til private
NaanDanJain Full circle sprinkler, type Super 10 FR 25°

Produktbeskrivelse

NaanDanJain-cirkelsprinkler, type Super 10 FR, har en trykudligning, der betyder, at den første og sidste sprinkler i rækken har det samme tryk og dermed samme gennemstrømningshastighed. Trykudligningen sørger ligeledes for, at den maksimale sprøjtehøjde er den samme under ændring af det tilførte vandtryk. Det virker optimalt mellem 3-5 bar. Det virker med en rustfri stålkugle i vandhvirvlen, og desuden forhindrer denne mekanisme, at sprinkleren og dens stativ vibrerer.

NaanDanJain-cirkelsprinkler, type Super 10 FR plastik, er ideel til vanding af grøntsager, vinmarker og frugtplantager. På grund af den lave vandingsvinkel forbliver vandsprøjet under træerne, og derfor kommer der ikke vand på frugterne og vandet bliver fordelt rundt om træet i stedet for på bladene. Desuden har sprinkleren en lav strømningshastighed, hvilket er vandbesparende.

NaanDanJain tilbyder verdens mest omfattende udvalg af plastik- og metalsprinklere til kunstvanding i landbruget, lige fra metalsprinklere til oversprøjtning til plastiksprinklere til under vanding under træer. NaanDanJains brede udvalg af sprinklere giver deres produkter mulighed for at tilvejebringe kundetilpassede løsninger til ethvert behov.

Specifikation

Materiale plastik
Vinkel 25 °

Information & manualer

Senest sete produkter