Your current browser is not (yet) supported
  • Vi er skandinaviens førende B2B grossist indenfor vandteknologi
  • Spørgsmål? Kontakt os på info@bevo.dk
  • Brug for hjælp? Ring til os på: +45 66 19 25 45
  • Intet salg til private
NaanDanJain Drip irrigation hose, type Amnon PC AS 1,1 l/h

Produktbeskrivelse

Amnon PC AS kan bruges til en bred vifte af afgrøder som: vinmarker, oliven, kakao, æbler, pærer, hasselnødder, kirsebær, tomater, bananer, kaffe, sukkerrør, blåbær, mandler, majs, vindruer til spisebrug, macadamianødder, appelsiner, citroner, mangoer, oliepalmer, peberfrugter, jojoba og meget mere.

Den flade, blå drypvander hjælper ikke kun med at identificere tilbageløbsspærringsteknologien, men denne teknologi øger drypvanderens nøjagtighed betydeligt ved at omslutte labyrintmekanismen inde i vanddrypperen, mens labyrinten i den runde drypvander kommer i direkte kontakt med det varme PE-rør, der får den til at have højere flowvariationer. Den tidligere angivne proces og teknologi gør det muligt for Amnon-drypvanderen at arbejde på en meget lav 3 % C.V. og byder på en meget høj E.U. på 95 %. Tilbageløbsspærringsteknologien (AS) er ideel ikke kun til standard kunstvanding, men også til undergrundsdrypvanding (SDI) på grund af det specielle design i drypvanderens indløb. AMNON AS dræningsflowet reduceres, og dryplinjens sugekraft reduceres derfor også. Denne reduktion i sugekraften forhindrer jorden i at komme ind i drypvanderen udefra, da drypvanderne bliver luftlåste. Den anbefalede filtrering er 130 mikron.

NaanDanJains teknologier inden for dryplinjer byder på en række omkostningseffektive løsninger til en bred vifte af afgrøder. NaanDanJains brede sortiment omfatter trykudlignende dryplinjer med flade og runde drypvandere i tynde eller tykke vægkonfigurationer.

Specifikation

Farve sort
Materiale PE

Information & manualer

Senest sete produkter