Your current browser is not (yet) supported
  • Vi er skandinaviens førende B2B grossist indenfor vandteknologi
  • Spørgsmål? Kontakt os på info@bevo.dk
  • Brug for hjælp? Ring til os på: +45 66 19 25 45
  • Intet salg til private
NaanDanJain Drip irrigation hose, type Amnon PC CNL 1,6 l/h

Produktbeskrivelse

Amnon PC CNL kan anvendes i afgrøder som: blåbær, jordbær, tomater, hindbær og andre afgrøder, der vokser i tunneller og drivhuse, der kræver gødning.

Den flade, blå drypvander hjælper ikke kun med at identificere Compensated Non Leakage-teknologien, men denne teknologi øger drypvanderens nøjagtighed betydeligt ved at omslutte labyrintmekanismen inde i vanddrypperen, mens labyrinten i den runde drypvander kommer i direkte kontakt med det varme PE-rør, der får den til at have højere flowvariationer. Den tidligere angivne proces og teknologi gør det muligt for Amnon-drypvanderen at arbejde på en meget lavt 3 % C.V. og byder på en meget høj E.U. på 95 %. Antidræningsteknologien (CNL) er ideel til pulsvanding i højværdiafgrøder, hvor gødning er vigtig på grund af det specielle design i drypvanderens indløb. AMNON CNL-mekanismer opretholder et komplet system, der sikrer, at alle drypvanderne starter og stopper samtidigt, og at alle planterne får samme mængde vand uafhængigt af om de er placeret i rækkens start eller i slutning. Den anbefalede filtrering er 130 mikron.

NaanDanJains teknologier inden for dryplinjer byder på en række omkostningseffektive løsninger til en bred vifte af afgrøder. NaanDanJains brede sortiment omfatter trykudlignende dryplinjer med flade og runde drypvandere i tynde eller tykke vægkonfigurationer.

Specifikation

Farve sort
Materiale PE

Information & manualer

Senest sete produkter